U bevindt zich hier: Home » onze-collectie » kasten » boekenkasten »

Boekenkasten


Boekenkasten voor elk interieur

Met een mooie en grote boekenkast in uw interieur kunt u zonder problemen al uw boeken netjes tentoonstellen. Een boekenkast mag best gezien worden en daarom hebben wij  verschillende robuuste houten,  landelijke en design boekenkasten in onze winkel in Apeldoorn. Bestel de boekenkast direct online door ons te mailen of te bellen of laat u adviseren in onze winkel.

De ideale kast

Boekenkasten kunt u natuurlijk ook gebruiken om andere spullen dan alleen boeken in op te bergen. Boeken, bakken en mandjes plaats  u op de schappen, terwijl bovenop vaak fotolijstjes, kaarsen en planten worden neergezet. Witte boekenkasten laten uw huiskamer ruimtelijke overkomen terwijl hoge boekenkasten het plafond er hoger laat  uitzien. Bepaal wat voor u de ideale boekenkast is.

Goedkope boekenkasten

Bekijk hierboven de vele verschillende kasten van MikMak  en laat u verrassen door de zeer aantrekkelijke prijzen. De boekenkasten komen rechtstreeks uit de fabriek waardoor deze goedkoper zijn dan elders. Wij bieden daarom voor deze boekenkasten de 'laagste prijsgarantie' aan. Naast boekenkasten hebben wij natuurlijk ook onze buffetkasten.

Boekenkasten met garantie

De boekenkasten die wij verkopen hebben een goede kwaliteitsprijsverhouding. Nergens vindt u zulke degelijke kasten voor zo'n lage prijs. Wij zijn tevens bij het CBW aangesloten en daardoor bent u er zeker van dat u waar krijgt voor uw geld.  De CBW garantie die u krijgt zorgt ervoor dat u verzekerd bent van jarenlang plezier van uw kast.

Boekenkasten laten bezorgen

Net zoals alle andere meubelen kunnen wij ook alle boekenkasten bij u laten bezorgen. Het maakt niet uit waar u woont in Nederland, voor slechts 49 euro (behalve de Waddeneilanden), laten wij de boekenkast bij u bezorgen voor de deur. Uiteraard kunt u de boekenkast ook zelf ophalen bij ons in Apeldoorn. Wij hebben veel boekenkasten op voorraad zodat u die direct mee kunt nemen.