U bevindt zich hier: Home » onze-collectie » kasten » dressoirs »

Dressoirs


Dressoirs met stijl

Een dressoir is het ideale meubelstuk voor elk interieur. Een mooi ontwerpen dressoir is niet alleen qua design een toevoeging aan uw interieur. Dressoirs zijn natuurlijk ook hartstikke praktisch. Een dressoir biedt ruimte voor alle spullen die u wel nodig heeft, maar die niet zichtbaar mogen of hoeven te zijn. Van serviesgoed tot de post en het speelgoed van de kinderen. In een dressoir bergt u al uw spullen stijlvol op.

Het perfecte dressoir

Bent u nu op zoek naar het perfecte dressoir voor in uw woonkamer, keuken of hal? Bij Mikmak vindt u een ruime keuze  landelijke en moderne dressoirs tegen de laagste prijs. Wij hebben verschillende stijlen dressoirs, zoals landelijk, vintage of gewoon een wit dressoir. Er zit dus ongetwijfeld wat voor u bij. Door ons te mailen of te bellen kunt u gelijk uw favoriete dressoir online bestellen en kopen.

Dressoirs voor een lage prijs

Wij verkopen dressoirs met een zeer goede kwaliteits prijs verhouding. De dressoirs komen namelijk rechtstreeks bij de fabrikant vandaan waardoor we deze goedkoper kunnen aanbieden dan elders. Wij geven daarom ook op onze dressoirs de 'laagste prijsgarantie'. Bekijk hierboven de verschillende dressoirs die wij in onze collectie hebben en laat u verrassen door de zeer aantrekkelijke prijzen.

TV dressoirs of TV meubel

Zoekt u een kast waar u uw tv op kwijt kunt? Dan kunt u kiezen voor een dressoir of een tv meubel.  Het verschil zit hem vaak in de hoogte en de opbergruimte. Op een dressoir staat uw tv net wat hoger dan op een TV meubel. Het is aan u de keus wat u prettiger vindt kijken en wat beter past in uw interieur.  Wij helpen graag om met u die keuze te maken.

Thuisbezorging van dressoirs

Net zoals voor alle andere meubelen verzorgen voor de dressoirs ook de thuisbezorging. Voor slecht 49 euro kunnen wij dit regelen, ongeacht waar u woont in Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Ophalen kan natuurlijk ook in onze winkel in Apeldoorn.