U bevindt zich hier: Home » onze-collectie »

Onze collectie

Maak uw keuze in het linker menu voor onze collectie buffetkasten en vitrinekasten, bankstellen, verlichting, accessoires en kleinmeubelen. Bij het artikel staat ook vermeld of wij het artikel in voorraad hebben of dat het besteld moet worden, tevens is het mogelijk om bericht te krijgen als het artikel weer in voorraad is.

Kom eens kijken in onze winkel

Ruim 1200m2, 3 verdiepingen aan lifestyle meubelen. Uw zult verrast zijn van onze ruime collectie en lage prijzen. Onze collectie meubelen en accessoires verandert iedere week, bijna dagelijks krijgen wij nieuwe aanvoer. Er zijn diverse klanten die regelmatig een bezoekje aan onze winkel brengen.

Staat uw keuze er niet bij, bijvoorbeeld een andere maat (of kleur) tafel? Vraag het aan onze verkopers wat u zoekt, misschien kunnen wij het voor U vinden.

Ruime keus aan verschillende banken

Wij hebben een ruime keus in verschillende (lounge)banken, deze zijn in verschillende uitvoeringen en maten te krijgen. Deze zijn in diverse stoffen / kleuren te krijgen. Bij sommige modellen is het ook mogelijk om de bank in 2 verschillende kleuren stof te laten bekleden.Tevens is het ook mogelijk om uit andere poten te kiezen.


Er staan ook (lounge) banken in de winkel waar geen levertijd op zit, dit wordt tevens op de website vermeld of er levertijd op het artikel zit.