U bevindt zich hier: Home » onze-collectie » kasten »

Kasten


Kasten - u kunt niet zonder

Praktisch én mooi, dat is de omschrijving van de ideale kast. Genoeg ruimte om de dagelijkse spullen in op te bergen en tegelijk een plek om accessoires in tentoon te stellen. Een mooie kast mag gezien worden en daarom hebben wij veel buffetkasten in verschillende stijlen, kleuren, maten en houtsoorten. U kunt de kast online bestellen of u kunt uw favoriete kast kopen door naar onze winkel te komen.

Online kasten kopen

Bent u op zoek naar een boekenkast, dressoir, buffetkast of tv meubel? Dan bent u bij MikMak aan het juiste adres. Bij ons kunt u de kasten online bekijken en direct bestellen. Bij alle type kasten vermelden wij een gedetailleerde omschrijving en kunt u op detail foto's zien hoe het materiaal er uitziet. Heeft u een keus gemaakt? Dan kunt u de kast online kopen door naar ons te mailen of een belletje te geven.

Goedkope kasten

Wij hebben een ruime keus in goedkope kasten en deze zijn in allerlei maten en uitvoeringen te verkrijgen. Bij ons vindt u ook een uitgebreide collectie landelijke kasten. Aangezien de kasten direct worden aangeboden door de fabrikant, kunnen wij deze zeer goedkoop verkopen. 

Kwalitatieve kasten

De kasten die wij verkopen hebben een goede kwaliteitprijsverhouding. Nergens vindt u zulke degelijke kasten voor zo'n lage prijs. Wij zijn tevens bij het CBW aangesloten en daardoor bent u er zeker van dat u waar krijgt voor uw geld.  De CBW garantie die u krijgt zorgt ervoor dat u verzekerd bent van jarenlang plezier van uw kast.

Kasten thuisbezorgen

Net zoals alle andere meubelen kunnen wij ook alle kasten bij u thuisbezorgen. Het maakt niet uit waar u woont in Nederland (behalve de Waddeneilanden), voor slechts 49 euro bezorgen wij  bij u thuis. Uiteraard mag u het artikel ook zelf ophalen bij ons in Apeldoorn.