U bevindt zich hier: Home » onze-collectie » kasten » buffetkasten »

Buffetkasten


Buffetkasten

Een woning kan niet zonder kasten. In kasten slaan we onze spullen op, zodat het geen zootje in huis wordt. Een kast kan jarenlang mee, dus je wilt in ieder geval een kast die je over een paar jaar ook nog steeds mooi vindt. Het liefst een beetje voordelig: de lage prijsgarantie van Mikmak garandeert dit!

Buffetkast

Op al onze buffetkasten hebben we de lage prijsgarantie. De buffetkasten lenen zich perfect voor het servies. Naast het servies kun je er ook nog een hoop andere artikelen in kwijt. Denk hierbij aan een grote glazen potten, fotolijsten met foto’s of producten uit de keuken.

Opbergruimte

De buffetkasten beschikken over veel opbergruimte. Een buffetkast bestaat standaard uit twee delen. Het bovenste gedeelte bestaat uit diverse deuren met glas. Het onderste gedeelte bestaat uit grotere deuren en lades. De ruimte achter de twee deuren kun je het beste gebruiken voor het grotere servies. Denk hierbij aan de borden. De lades kun je gebruiken om het bestek in op te bergen. De open gedeeltes van de buffetkast kun je leuk opvullen met allerlei foto’s van familieleden of vrienden.

Verschil in uitvoeringen

Binnen de buffetkasten zijn er nog verschillen in uitvoeringen. Sommige kasten hebben 1, 2 of drie deuren, terwijl anderen weer meerdere deuren hebben. De meeste uitvoeringen zijn bovendien leverbaar in verschillende kleuren.

Thuisbezorging

Uiteraard leveren wij de buffetkasten netjes bij je aan de deur af. Je hoeft dan niet zelf een auto of busje te huren, om de grote kast bij je thuis te krijgen. Een service dat past bij ons bedrijfsbeleid: gemakkelijk voor onze klanten.
De bezorgkosten zijn 49,- voor geheel nederland ( behalve de waddeneilanden).