U bevindt zich hier: Home » onze-collectie » kasten » tv-meubelen »

T.V. meubelen


TV meubels voor ieder huis

Lekker op de bank, genietend van uw favoriete tv programma. Om uw tv een goede plek te geven in de zithoek en tevens alle apparaten en snoeren te kunnen wegwerken, hebben we bij MikMak een uitgebreide collectie van tv meubels. Voor ieder huis is er wel wat, kies dus uw tv-kast wat bij u past!

Ruime keuze tv meubelen

Een ruime keus in landelijke en moderne tv-dressoirs en dat  tegen de laagste prijs. Bij MikMak hebben wij verschillende soorten tv meubels, zoals landelijk, vintage of gewoon een mooi wit tv meubel. Er zit dus zeker wel wat voor u bij. Door ons te mailen of te bellen kunt u direct uw tv meubel online bestellen en kopen.

TV meubels met laagste prijsgarantie

De prijs-kwaliteitverhouding van onze tv meubels is uitstekend . De tv meubels komen namelijk direct uit de fabriek waardoor we deze goedkoper kunnen aanbieden dan elders. Wij geven daarom op onze tv meubels gegarandeerd de 'laagste prijsgarantie'. Bekijk hierboven de verschillende tv-kasten die wij in onze collectie hebben en laat u verrassen door de scherpe prijzen.

Alles voor uw woonkamer

Wij hebben een grote voorraad tv meubels die u kunt komen bekijken in onze showroom. De meeste tv meubels zijn vaak ook op voorraad en kunnen daardoor direct worden genomen. Indien u wilt, kunt u zelfs heel uw huiskamer bij ons uitkiezen want wij hebben bijvoorbeeld ook zitmeubelen, kasten en tafels. Kom naar onze 1500m2 grote showroom om alles met eigen ogen te zien.

TV meubel ophalen of bezorgen

Bij ons heeft u de keus om uw tv meubel te laten bezorgen of zelf op te halen in onze winkel in Apeldoorn. Voor slecht 49 euro bezorgen wij het meubel bij u thuis, ongeacht waar u woont in Nederland (uitgezonderd de Waddeneilanden).