U bevindt zich hier: Home » onze-collectie » tafels » eettafels »

Landelijke eettafels


Eettafels - het middelpunt van uw keuken

Heerlijk de dag starten met een ontbijtje, gezellig een spelletje spelen met de familie of heerlijk natafelen met wat vrienden. De eetkamertafel is de plek in huis waar iedereen samenkomt. Een mooie en stevige tafel mag daarom ook niet ontbreken in het interieur.  Met een ruime keuze aan modellen, stijlen en materialen is voor iedereen wel de juiste tafel te vinden. Samen met u kijken we graag naar de mogelijkheden zodat u jarenlang plezier heeft van uw eettafel.

Landelijke eettafels

Op deze pagina vind u onze collectie landelijke eettafels. De landelijke eettafels verschillen met gewone eettafels door hun unieke uitstraling. Door te werken met hout krijgen ze een robuuste uitstraling en dit zorgt voor een knus en warme sfeer in huis. Een tafel bij uitstek om gezellig samen aan te zitten.

Kwalitatieve eettafels

Doordat een eettafel een prominente rol in het huis heeft en dus veel gebruikt wordt, dient deze van goede kwaliteit te zijn. De eettafels bij MikMak zijn onder andere gemaakt van Teak hout, een sterk soort hout die lang meegaat. U kunt er dus zeker van zijn dat onze tafels lang meegaan.

Complete eetkamer set

Bij een eettafel horen uiteraard ook stoelen. Afhankelijk van de afmeting van de tafel kun u hier 2, 4 of 6 eetkamerstoelen om heen zetten en die kunt u natuurlijk ook bij ons kopen.  Tip: Houdt wel rekening met de hoogte van de tafel, want met een te lage of hoge eetkamerstoel zit u al gauw met een verkeerde houding aan tafel.

Eettafels thuisbezorgen

Net zoals alle andere meubelen bezorgen wij ook alle eettafels netjes bij u thuis. Het maakt niet uit waar u woont in Nederland, voor slechts 49 euro bezorgen wij de eettafel bij u thuis. Wilt u meer informatie dan kunt u ons ook altijd bellen op 055-5222535 of kom naar onze showroom in Apeldoorn.