U bevindt zich hier: Home » onze-collectie » tafels » sidetables »

Sidetables


Sidetables

De sidetable staat, zoals de naam al verklapt, altijd ergens aan de zijkant bijvoorbeeld tegen de muur. Doorgaans is deze tafel in hal te vinden, waar het meubelstuk ideaal is voor het opbergen van sleutels, handschoenen en sjaals. Een sidetable is echter ook erg handig in de slaapkamer, keuken of ergens anders in de huiskamer.

Goedkope sidetables

Op deze pagina vind u al onze landelijke en moderne sidetables tegen de laagste prijs. bent u op zoek naar een goedkope sidetable, kijk dan gerust verder op deze pagina om te zien welke sidetables we in de aanbieding hebben.  Doordat de fabrikanten direct bij ons de sidetables aanbieden kunnen wij de sidetables zeer goedkoop verkopen.

Genoeg keus in sidetables

Bij MikMak hebben we een ruim aanbod van mahonie, eiken, barok, white-wash en hardhouten sidetables. Wij hebben een unieke collectie sidetables,  van groot tot klein en van wit tot zwart. De collectie sidetables wisselt geregeld bij MikMak, dus wij hebben altijd de laatste modellen voor u ter beschikking. Wilt u iets afwijkends neem dan contact met ons op om te horen wat er mogelijk is.

Alles voor uw huis

Wij hebben een mooie voorraad sidetables die u kunt bezichtigen in onze winkel. De meeste sidetables zijn vaak op voorraad en kunnen direct mee worden genomen. Indien u wilt, kunt u zelfs heel uw huiskamer interieur bij ons uitkiezen want wij bieden bijvoorbeeld ook zitmeubelen, kasten en salontafels aan. Kom naar onze 1500m2 grote showroom om alles goed te bekijken.

Sidetables bezorgen

U kunt ons mailen of bellen als u online al verliefd bent geworden op een van de sidetables.  U kunt dan aangeven welke u wilt bestellen en wij zullen er dan voor zorgen dat de tafel bij u wordt bezorgd. Voor  49 euro bezorgen wij de spullen door heel Nederland (uitgezonderd de Waddeneilanden). Wilt u meer informatie dan kunt u ons bellen op 055-5222535.