U bevindt zich hier: Home » onze-collectie » zitmeubelen »

Zitmeubelen


Online zitmeubelen bestellen

Op onze website van woonwinkel MikMak kunt u gemakkelijk onze zitmeubelen bekijken en online bestellen. Bij elke bank plaatsen wij een gedetailleerde omschrijving en detail foto's om u een idee te geven hoe de bank er bij u thuis kan uitzien. Heeft u vragen of specifieke wensen? Dan kunt u dat kenbaar maken door ons te bellen of te mailen. U kunt op die manier ook gelijk aangeven dat u de bank wilt bestellen.

Grote keuze aan zitbanken

Zoals u ziet hebben wij een grote keuze in zitmeubelen en doordat ze ook in allerlei maten en uitvoeringen te bestellen zijn, zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. U kunt namelijk ook een keuze maken uit diverse stoffen en  kleuren. Bij sommige banken is het zelfs mogelijk om de bank in twee verschillende kleuren stof te laten bekleden. Tevens is het mogelijk om uit diverse soorten poten te kiezen. Kijk vooral even rond op onze website om te zien of er wat voor u tussen zit.

Zitbanken met garantie

In Nederland doen we gemiddeld 7 jaar met een bank, dus dan mag u er ook wel wat van verwachten en is de keuze die u maakt er eentje voor lange termijn. Voor u zekerheid geven wij  op alle banken CBW garantie, dat  betekent gegarandeerd 3 jaar onbezorgd plezier van uw bank.

Zitmeubelen thuis laten bezorgen

Net zoals alle andere zitmeubelen bezorgen wij ook onze banken netjes bij u voor de deur. Het maakt niet uit waar u woont in Nederland, voor slechts 49 euro bezorgen wij het bij u thuis.
Uiteraard mag u de zitbank ook zelf ophalen in Apeldoorn. In onze winkel hebben wij altijd veel banken op voorraad staan die direct meegenomen kunnen worden.