U bevindt zich hier: Home » onze-collectie » zitmeubelen » eetkamer-stoelen »

Eetkamer stoelen


Goedkope eetkamerstoelen

Woonwinkel MikMak in Apeldoorn heeft een ruime keus in trendy eetkamerstoelen tegen de laagste prijs. De voorraad is groot en meestal kunt u de stoelen direct meenemen. Wij kunnen de eetkamerstoelen natuurlijk ook bij u thuis afleveren. Dit afleveren doen we door heel Nederland.

Waar zet jij ze neer?

De eetkamerstoel wordt natuurlijk veel in de keuken gebruikt als daar plaats is, anders wordt deze ook in de woonkamer gebruikt om aan de lekker aan de tafel te kunnen zitten. Vroeger werd dit ook wel een troon genoemd. Uiteraard kun je de stoel ook op andere plaatsen gebruiken, er zijn  stoelen met armsteunen en ook stoelen die dit niet hebben. Bovendien hebben de meeste stoelen een  leuning.

Eetkamerstoelen bestellen

Hierboven vindt u alle eetkamerstoelen die wij op dit moment aanbieden. Per stoel kunt  een gedetailleerde omschrijving en detail foto's vinden als u erop klikt. Heeft u vragen of specifieke wensen? Dan kunt u dat kenbaar maken door ons te bellen of te mailen. U kunt op die manier ook gelijk aangeven welke eetkamerstoelen u wilt bestellen.
 

Ruime keuze eetkamerstoelen

Een comfortabele eetkamerstoel is een belangrijk element van een goed diner. De eettafel is meestal het middelpunt van uw keuken en de stoelen zorgen daarbij voor versterking van de sfeer. Met een ruime keuze aan modellen, kleuren en stoffen en leer stelt u via MikMak zelf eenvoudig uw ideale eethoek samen. Als u ook uw kamer nog verder wilt aankleden kunt u natuurlijk ook kijken naar ons ander assortiment bijv buffetkasten.
 

De juiste stoel kiezen

De juiste stoel kiezen lijkt heel makkelijk, maar dit valt is het vaak toch enigszins tegen. Naast dat de stoel er mooi uit moet zien, is comfort een belangrijk aspect. Eetkamerstoelen zijn natuurlijk niet alleen inzetbaar bij de eettafel, maar ook handig voor het creëren van een extra zitplek. Uiteraard is het van belang een stoel te kiezen die qua zithoogte perfect past bij de eettafel zodat u de juiste houding  heeft. In onze showroom hebben wij altijd veel eetkamerstoelen op voorraad staan zodat u ze gelijk kunt testen.