U bevindt zich hier: Home » onze-collectie » zitmeubelen » fauteuils »

Fauteuils


Fauteuils in alle soorten en maten

Woonwinkel MikMak in Apeldoorn heeft een ruime keus in landelijke en moderne fauteuils tegen de laagste prijs. De voorraad is groot en meestal kunt u een fauteuil direct meenemen. Wij bieden de keus in relaxfauteuils, design en leren fauteuils.
 

Online fauteuils kopen

Op onze website kunt u gemakkelijk alle fauteuils bekijken en kopen. Bij elke stoel hebben wij een gedetailleerde omschrijving en detail foto's om u een goed idee te geven wat u bestelt.  Via een telefoontje of een mailtje kunt u de fauteuil kopen en aangeven welke stoffen en model u graag wilt bestellen.
 

Grote keuze aan fauteuils

Op deze pagina ziet u ons aanbod in fauteuils, welke gaat van design fauteuils tot landelijke fauteuils, maar ook leren en degelijke relaxfauteuils.  U kunt ook een keus maken uit diverse stoffen en  kleuren. Tevens is het mogelijk om uit diverse soorten poten uw eigen favoriet te kiezen. Kijk vooral even rond op onze website om te zien of er wat voor u tussen zit.
 

Fauteuils voor lage prijzen

Wij bieden u fauteuils aan voor de beste prijs kwaliteit verhouding. Onze fauteuils hebben altijd vaste lage prijzen, omdat de meubels rechtstreeks door de fabrikanten worden aangeboden. Het aanbod aan fauteuils wisselt daarom ook regelmatig en vaak zijn er daardoor ook fauteuils in de aanbieding tegen nog veel lagere prijzen. Bezoek de site regelmatig om de nieuwe collectie fauteuils te zien.
 

Thuis laten bezorgen

Net zoals alle andere zitmeubelen bezorgen wij ook onze fauteuils netjes bij u aan de deur. Het maakt niet uit waar u woont in Nederland, voor maar 49 euro komt onze chauffeur het bij u thuis afleveren. Uiteraard mag u de fauteuil ook zelf ophalen in Apeldoorn. Onze winkel is een grote showroom van 1500 m2. U kunt daar direct de fauteuil even uitproberen.